ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Usta Öğretici Alımı İlanı

Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Usta Öğretici Alımı İlanı

Sayı:E-93103171-903.02.01-99572993                                                                                                                  Konu : Usta Öğretici Alım İzni

Okulumuz uygulama birimi olan Uygulama Otelinde ek ders ücreti karşılığı görevlendirilmek üzere aşağıda alan ve dalı belirtilmiş sayıda Kadrosuz Usta Öğretici alınacaktır.

ALINACAK BRANŞ                                                      KADRO UNVANI                SAYISI

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Usta Öğretici 1

Başvurular 12.04.2024 tarihi saat 17:00'a kadar şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular kesinlikle işleme alınmayacaktır. Başvuru sırasında teslim edilecek belgeler aşağıda belirtilmiştir. Belgeleri eksik olan adayların başvuruları işleme alınmayacaktır.

Genel ve Özel Şartlar

1.      Türk vatandaşı olmak

2.      18 yaşından küçük olmamak

3.Kamu haklarından mahrum bulunmamak.(Ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak)

4.      Eylemli askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5.    Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmamak

6.      Otelcilik ve Turizm Alanında eğitim veren en az lise veya dengi okullardan mezun olmak

7.      En az 4 yıl ustalık alanlarında başarılı bir şekilde çalışmış olduklarını belgelendirmeleri (Sigorta primi ödemesi esas alınacaktır. Sgk çıktısı)

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

1.      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2.      Alanında Lise veya Yüksek Öğrenim Kurumundan mezun olduğuna ait Öğrenim Belgesi

3.      Usta Öğreticilik Belgesi. Alanla ilgili sektör deneyimine sahip olduğu gösterir belge

4.      Savcılıktan alınacak sabıkasızlık kaydı (Son 6 ay içinde alınmış)

5.      Vesikalık Fotoğraf (4 adet)

6.      Erkekler için askerlik hizmetini yaptığına veya ertelemiş olduğuna dair belge

7.      Görevini yerine getirmesine engel olacak herhangi bir sağlık probleminin olmadığını gösterir Sağlık Raporu

8.      Başvuru Dilekçesi

Başvuru Tarihleri : 12.04.2024 tarihine kadar Okul Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılacaktır

Sınav Tarihi          : 15.04.2024  – Saat: 10:00

Sınav Şekli            : Sınav komisyonunca verilecek karar doğrultusunda yazılı ve/veya uygulamalı olarak yapılacaktır.

Sınav Yeri             : Kumluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü

Uygulama Oteli  Kum Mah. Palmiye Sk. No: 133 Kumluca/ANTALYA